Vi har fått tilbakemeldinger på at mange vil delta, men at det kan være vanskelig å få med nok folk fra barnehagen man arbeider i. Dette løser vi nå gjennom SPLEIS!

Vi har siden oppstarten av Barnehage NM fått tilbakemeldinger på at det er mange som kunne tenke seg å delta, men at det nødvendigvis ikke er nok personer i en barnehage til å stille lag. Det er i og for seg naturlig, og alle synes kanskje ikke det morsomste i livet er å spille fotball på 7er baner.

Dette velger vi nå endelig å gjøre noe med, og i samarbeid med vår Generalsponsor, Sparebank 1 Gudbrandsdal, lanserer vi nå SPLEIS. Kort og godt betyr dette at om det finnes fire personer i barnehage A som vil delta, så finnes det kanskje seks personer i barnehage B som også kunne tenke seg å delta. Historisk sett har da verken barnehage A eller B meldt seg på, fordi de isolert sett er for få til å stille lag.

Nå er det imidlertid bare å gi gass og å melde seg på til oss på mail. Vi samler opp enkeltpersoner og mindre grupper og deretter SPLEISer vi dere sammen til lag. Dermed er man ikke lenger 100 % avhengig av at det må være nok antall personer i hver barnehage for å melde seg på.

Faaberg Barnehage NM er uoffisielt NM i fotball for ansatte i barnehager. Her har vi fokus på idrettsglede og generell begeistring. Det er lov å være best uten ball, og her er faktisk ikke det viktigste å vinne. Ved å delta blir man kjent med ansatte i andre barnehager rundt omkring i Norge og man bygger identitet og fellesskap gjennom aktivitet, som igjen kan slå positivt ut på eierhold til arbeidsplassen som igjen kan bidra til lite «turn over» blant de ansatte.

I fall man er opptatt av å vinne, så er kanskje banketten lørdag kveld vel så viktig. Her finner også den høytidelige premieutdelingen sted.

Er dere nå enkeltpersoner eller en liten gjeng, så er det nå bare å melde seg på. Vi SPLEISer dere til et lag. Påmelding gjøres til oss på mail: begeistring@faabergfotball.no

For spørsmål om arrangementet kan den samme mailen også benyttes.

Vi gleder oss til å se dere på Jorekstad i sommer.