Vi gratulerer Livensveen gårdsbarnehage

Vi lovet å premiere en barnehage blant de barnehagene som meldte seg ekstra tidlig på årets turnering. Det har vi nå gjort, og det gleder oss å meddele at vinneren ble en flott gårdsbarnehage like utenfor Hamar.

Et knippe barnehager meldte seg svært tidlige på årets turnering. Barnehage NM er uoffisielt NM for ansatte i barnehager og vi feirer fem års jubileum i 2019. Like utenfor Hamar finner vi Livensveen gardsbarnehage, og de er trukket ut som den heldige vinneren.

Livensveen får en flott fruktkurv gitt av nærbutikken vår, slik at de kan holde energinivået oppe gjennom dagen på Jorekstad. Kamper skal spilles og da går det med energi. En flott kurv med frukt sikrer jevnt påfyll av energi til hele laget. I tillegg supplerer vi med noen utvalgte relevante fagbøker som kan nytes etter endt turnering.

Vi gratulerer og takker Livensveen for å ha vært raskt på ballen når det kommer til påmelding.

By |2019-01-28T14:40:05+00:00januar 28th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern