Vi fortsetter kompetansehevingen

Vi har klokketro på at god aktivitet på feltet bidrar til inspirerte barn og trenere. Nå gjør vi klart for delkurs 3 i Grasrottrenerutdannelsen.

I 2018 gjennomførte vi Delkurs en og to i Grasrottrenerutdanningen. I 2019 skal vi gjennomføre delkurs tre og fire. De som fullfører alle delkursene kan kalle seg Grasrottrener hvilket bør være en kilde til stor inspirasjon. Det er også fullt mulig å ta enkeltstående delkurs.

Grasrottrenerutdannelsen er viktig for Faaberg i følge med kvalitetsklubb, men like viktig er det også å skape en felles forståelse for planlegging og gjennomføring av god aktivitet på feltet til våre gutter og jenter. I tillegg sørger kursene for at vi bygger en trenerfamilie, gjerne også på tvers av klubbene i distriktet. Målet er ikke å lage trenere til Eliteserien, men å skape felles forståelse for hva som kjennetegner god aktivitet, samt å tydeliggjøre noen viktige prinsipper. I tillegg er kursene av praktisk karakter, noe som er svært lærerikt og det stimulerer til økt forståelse av trenerrollen. Her sitter vi ikke innendørs og «snakker om», men vi er også ute og «gjennomfører og øver».

Vi hadde bra deltakelse på de to modulene i 2018, og vi håper mange har lyst til å fortsette på den veien de har begynt. Delkurs tre avholdes som følger:

  • Tirsdag 26. mars
  • Lørdag 30. mars

Deltakerne gjennomføring et e-læringsprogram innen de møter tirsdag ettermiddag. For mer informasjon og påmelding, er det bare å taste seg frem i denne liken: https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=1985822

Vi understreker at Delkurs 3 er åpent for alle trenere i distriktet som har lyst til å delta. At man er trener i Faaberg er intet krav. Man kan også begynne delkurs tre, selv om man ikke har gjennomført de to første delkursene.

Vi ønsker velkommen til Jorekstad.

By |2019-02-22T12:00:16+00:00februar 22nd, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern