Det var massiv begeistring da Roger Finjord spilte omkamp sist uke.

Tradisjonen tro var det i forrige uke klart for Faabergs årlige Sponsorsamling. Hver høst, etter at sesongen er omme, samler vi vår Samarbeidspartnere til litt påfyll, både faglig og sosialt. I tillegg byr vi på god mat.

I år ble det fokus på fotball. Vi har variert litt mellom hvilke perspektiver vi har hatt på høsten, men i år valgte vi å lytte til grasrota, og dermed tok Roger turen på nytt. Det var en del som nå endelig fikk muligheten til å høre han, og det ble nettkjenning i form av et kremmerhus. En klar gul tråd i foredraget, herlige historier og ikke minst mye input til ettertanke og egen refleksjon, skapte en fantastisk time.

Vårt fokus i markedsarbeidet er nettverk, synlighet, opplevelser og aktivering, og Sponsorsamlingen er i veldig stor grad opplevelser og nettverk. Det skal oppleves givende å være en del av begeistringen på Jorekstad.

Vi takker 1847 Brenneriet som var vertskap. Det fungerte utmerket og maten var som vanlig på nivå. Vi takker også Roger som i en hektisk hverdag kunne prioritere en tur til oss.

Vi benytter anledningen til å takke alle lojale Samarbeidspartnere som har tatt plass på begeistringstoget, og vi ønsker riktig god advent.

Førjulshilsen
Begeistringsutvalget