Årets Kick Off for Faaberg Fotball samlet over 300 små og store i Jorekstadhallen onsdag kveld. Kveldens eminente konferansier, Joakim Furulund, ledet publikum gjennom en times fremvisning av alle lag og spillere, det var allsang med den kjente “Blåbrua” (eller “Møt meg på Faaberg, baby” som den også er kjent som) og det var premiere på en nyere og mer ungdommelig supporter-rap spesielt laget for Faaberg Fotball. Denne blir om kort tid lagt ut for nedlasting her på våre nettsider. Ekstra hyggelig var det at Danmarks landslagssjef og den tidligere norske toppspilleren Åge Hareide gjestet årets Kick Off og snakket til klubbens unge håpefulle og deres foreldre.

Etter fellesprogrammet ble det mer Åge Hareide i “ekstraomgangen” for samarbeidspartnere, A-lag og klubbens trenere. Daniel Høglund, kjent fra P4 og Premiere League-studioet til Viasat, hadde en times samtale med Hareide hvor tilhørerne fikk et spennende innblikk i hans trenerkarriere, oppturer og nedturer samt innsyn i hans fotballfilosofi.

Stor takk til alle som var med og fylte Jorekstadhallen i kveld, takk til konferansier Joakim Furulund som kjørte fra Fredrikstad for å lede kveldens Kick Off, takk til Daniel Høglund og Åge Hareide for at de ville komme og dele kvelden og sine historier med hundreåringen Faaberg Fotball!