Vellykket Faaberg MyKid Barnehage NM 2018

Årets uoffisielle NM for ansatte i barnehager er nå historie. Vi gratulerer Lillehammer Idrettsbarnehage med seieren i Dameklassen, og Brekkåsen Idrettsbarnehage med seieren i Mixklassen.

Lørdag 2. juni var det for fjerde gang klart for uoffisielt NM for ansatte i barnehager på Jorekstad. Dette er en bedriftsturnering for ansatte i barnehager, og her er målet å engasjere hele landet. Turneringen er i årlig vekst og i år gledet vi oss spesielt over at lag tok turen helt fra Tromsø for å delta.

Mesterskapet har vært i årlig vekst, og i år var 21 lag påmeldt, hvilket fordeler seg på klassene MIX og Damer.

Det ble tidlig klart at det skulle bli en meget varm dag på Jorekstad, og etter de første rundene ble spilletiden endret fra 1×25 minutter til 2×10 minutter med 5 minutters pause. Vi opplever hvert år enkelte skader, og det blir et par korttidssykmeldinger i etterkant av et slikt mesterskap. Dog var varmen årets største utfordring.

Barnehage NM har et utpreget fokus på folkehelse, idrettsglede og sosialt samvær. Vi ser at mange blir engasjert når drakten kommer på, men fokuset er ikke utelukkende på det sportslige alene. For mange er det vel så viktig å vinne banketten på Scandic Hafjell hvor også premieutdelingen finner sted.

Årets vinnere i Dameklassen ble Lillehammer Idrettsbarnehage med Einehaugen på en fin andre plass. I Mixklassen ble det på ny seier til Brekkåsen fra Melhus med Norlandia på andre plass. Det må sies å være en knalldebut for våre gjester fra Tromsø, som tar med seg en andre plass i sitt første forsøk.

Hamar Media sin begeistringspris gikk i år til Baklia Stall og Gårdsbarnehage for deres utrettelige innsats for å skape begeistring.

På vegne av Faaberg Fotball takker Begeistringsutvalget for all bistand i følge med dette arrangementet. Vi har mange personer som har bidratt til å få arrangementet i havn, og spesielt den siste uken har det vært jobbet mye på Jorekstad. Vi velger her å ikke nevne navn, og sier heller ingen nevnt – ingen glemt. Uansett, takk til alle de om lag 35 personene som i en eller annen form har jobbet dugnad for å få årets mesterskap i havn.

Til slutt takker vi våre Samarbeidspartnere for støtten, og vi ønsker velkommen tilbake i 2019.

Vinner Mix-klassen: Brekkåsen Idrettsbarnehage

Alle foto: Faaberg Fotball

Vinner Dameklassen 2018: Lillehammer Idrettsbarnehage

By |2018-06-03T23:12:53+00:00juni 3rd, 2018|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern