Vellykket avslutning for de yngste!

Det var full fart og yrende liv på Jorekstad onsdag ettermiddag under den årlige avslutningen for barna i Yngres Avdeling.

En flott tradisjon i Faaberg Fotball er felles avslutning for alle lagene i Yngres Avdeling. Dette betyr i praksis at barna møtes og spiller kamper mot de voksne lagene i klubben. Hver kamp går over 2×7 minutter og her bygger vi bru mellom de ulike lagene i klubben. Forhåpentligvis skaper vi også noen forbilder og det blir kanskje også lettere for barna å slå av en prat med en eldre spiller etter en slik kveld, i fall man treffes på Jorekstad, noe mange ofte gjør i følge med fotballaktiviteten.

Det var som vanlig ingenting å utsette på engasjementet eller innsatsen i går. Etter kampslutt, fikk barna utdelt en premie for årets sesong, og deretter gikk pølser og vafler unna i stort tempo i kiosken.

Faaberg Fotball takker alle som var involvert i arrangementet. Vi takker også de tallrike foreldrene som støtter opp om klubbens lag gjennom en lang sesong. Vi er helt avhengige av et sterkt engasjement fra foresatte for å oppleve nettkjenning.

By |2018-10-11T11:55:41+00:00oktober 11th, 2018|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern