Velkommen til lokalderby på fredag – GRATIS INNGANG

Her finner du alt du trenger å vite når det skal avgjøres hvem som er best i byen. Vi har også en egen konkurranse for alle våre lag i Faaberg Fotball. Les mer om FRIDAY NIGHT LIGHTS her.

Fredag er det igjen klart for vår årlige flomlyskamp, hvor vi bruker røyk og bluss. Det har ingen ting å si om det kalles 4. divisjon. Stemning skaper vi likevel.

GD og Eidsiva Bredbånd (EB) har felles Matchsponsorat og annonse rykkes inn i avisen allerede på torsdag. De gir også premie til begge lags beste spillere, samt til en heldig vinner som vi trekker ut blant dem som har stemt på Faabergs beste spiller via sms.

I likhet med Faaberg-Turneringen, er det til årets lokalderby laget et eget filter på Snap som vi håper mange vil benytte. Vis at du er lokalpatriot, og at du er til stede for å støtte nettopp ditt lag denne kvelden.

GD og EB vil være i Søndre Sving med telt. Her kan du delta i konkurranse og har mulighet til å vinne flotte premier. Som vanlig serveres det gratis sjokoladekake så lenge kakestykkene rekker.

For de som ikke har anledning til å se kampen, så streamer GD kampen live. Dermed kan du se kampen på: www.gd.no

Det stanser imidlertid ikke med dette. ”Rosinen i pølsa” er at GD og EB gir gratis inngang for samtlige på fredag. De er begge stolte av å spille på lag med den lokale fotballen. Det handler om lokale folk og lokale hjerter, og derfor bidrar de begge til lokale lag. Vi håper derfor at mange tar oppfordringen og viser lokalt engasjement, og tar turen til Jorekstad fredag kveld.

Vi ønsker mye publikum på Jorekstad denne kvelden, og vi har en egen konkurranse for våre egne lag i både barne- og ungdomsfotballen. Det laget i Faaberg som har høyest prosentvis tilstedeværelse blant spillerne/spillerstall vinner 500,- til lagkassen. Ypperlig nå som det nærmer seg avslutninger utover høsten! Avmelding skjer til Jennie og Sol i Søndre Sving mellom kl. 19.15 og 19.45. Antall må bekreftes av Trener, Lagleder eller Foreldrekontakt.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til kamp. Husk at det nå er høst. Vi oppfordrer til superundertøy, vinterjakke, lue og votter.

Vær stolt av laget ditt – velkommen på kamp!

By |2018-09-26T09:53:19+00:00september 26th, 2018|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern