Lørdag 21. september fyller FIL 100 år. Her er mye av det du trenger å vite for at helgen skal bli suksessrik.

Oppvarming

Vi varmer opp allerede fredag 20. september hvor vår nå etter hvert legendariske kveldskamp i flomlys spilles. I år gleder vi oss over å ta imot Moelven til ”Friday Night Lights” på Jorekstad. Avspark er kl. 19.30.

Denne kvelden vil også alle Samarbeidspartnere i Faaberg Fotball få en egen invitasjon til en samling i forkant av kampen i Jorekstad sine nye lokaler. Her vil avspark være kl. 18.00.

  1. omgang

Lørdag 21. september blir dagen delt i to som følger:

  • 12:00-15.00 Aktivitetsdag for barn og ungdom på Jorekstad
  • 19:30-02.00 Fest i Idrettshallen for voksne (18 år)

Vi kommer tilbake igjen til program for formiddagen på Jorekstad, så snart alle detaljer er på plass. Vi ber imidlertid alle om å holde av tiden mellom 12.00 og 15.00 lørdag 21. september. FIL er mye mer enn bare fotball, og Idrettslaget har i 100 år hatt stor betydning for så vel aktivitet som tilhørighet i grenda på Fåberg og Jørstadmoen. Det vil derfor være et bredt fokus denne formiddagen hvor ikke bare fotball står i fokus, selv om dette er hovedaktiviteten i FIL per i dag.

Vi kommer tilbake igjen med fullstendig program for dagen, når vi bikker september.

  1. omgang

Lørdag kveld blir det feiring i Idrettshallen på Jorekstad og vi håper at så mange som mulig har lyst til å være med og feire 100-åringen denne kvelden.

Vi inviterer derfor til god, gammeldags ”fest på lokale´” hvor du tar med deg drikke til maten og kvelden på egenhånd. Maten sørger vi for, og stemningen skaper vi i fellesskap.

Festen er åpen for absolutt alle og vi håper at alle som har hatt og har en relasjon til Idrettslaget vil ta turen, uavhengig av hvor du bor i dag. Merk at aldersgrensen er 18 år.

Vi kan by på konferansier fra scenen, litt underholdning, kanskje en historie eller to, samt musikk utover kvelden fra Reidar Buskenes. Han vil snurre plater lørdag kveld og natt og sørge for at dansegulvet er fullt, og at stemningen står i taket.

Det vil bli servert spekemat med tilbehør.

Pris per person er kr. 250,- (inkl. gebyr).

Avspark er kl. 19.30 i Jorekstadhallen og vi blåser av kl. 02.00 natt til søndag.

Man melder seg på til Faaberg Partner, Gyro Conference, i denne linken:

 

Ekstraomganger

Som en ekstra bonus arrangeres også Terje Skjeldestad Keeperskole på Jorekstad denne helgen. Dette er en strålende mulighet for både små og store keepere i distriktet. Dere leser mer om programmet, kostnad og hvordan man melder seg på i denne linken: http://www.keeperskule.no/nyheit/ow5rii81ki5dde17u8cyxtct8gmfkt

Vi håper på stinn brakke på Jorekstad både fredag og lørdag, og gleder oss til å se dere alle sammen. Har du spørsmål til feiringen ringer du til Kai-Ole Haugstad (958 19 805) eller Jostein Wahl (976 75 776).

Velkommen!

INVITASJON TIL FESTEN