FF web fikk noen minutter med turneringsleder Ole Martin Hojem. Fredag sparkes den 25. turneringen i gang på Jorekstad.

Det meste er nå under kontroll, men ikke alt. En smilende Hojem påpeker at det blir det heller ikke. I et så stort arrangement skjer det alltid noe uforutsett, som man må agere på, men det er også noe av sjarmen. Dog er ting så godt som overhodet mulig under kontroll.

Verdien av gode opplevelser
Hojem er inne i sitt tredje år som Turneringsleder, og en smilende Hojem påpeker at han snart er moden for å gå av med pensjon. Det morsomste med å være leder, er at man treffer så mange positive mennesker og at alle jobber hardt for å få til gode opplevelser til barna. Det er det viktigste.

Fokus på kvalitet
Nytt av året, er at man i år tilbyr 9er fotball. Bakgrunnen for dette er at fotballen utvikler seg og Kretsen ønsket gjerne at vi skulle tilby dette i de aktuelle årsklassene. Det er sterk konkurranse i dette markedet, men likevel holder Faaberg-Turneringen stand og er en attraktiv turnering. Bakgrunnen for dette mener Hojem ligger i den underliggende kvaliteten. Det er høy kvalitet fordi banene holder god stand, det er en kompakt turnering, hvor man ikke reiser mil etter mil for å finne en bane. Hos oss finner man alt så å si på ett sted. I tillegg er produktet godt. De får det de forventer

Dugnadsånden lever
Det er en kabal som skal gå opp, men Hojem lar seg imponere av at om lag 350 personer totalt legger ned ca. 2,5 årsverk for å få turneringen i havn. Dette er en meget viktig innsats fordi turneringen sørger for viktige inntekter til Faaberg, som igjen gjør at kontingenter og treningsavgifter kan holdes lave.

Hojem avslutter med å ønske alle velkommen og han ser fram til en minnerik helg.