Velkommen til Faaberg-Turneringen 2019

Påmeldingen er nå åpnet for årets turnering. Les mer om årets turnering og hvordan du melder deg på i denne saken.

Faaberg Fotball gleder seg over å kunne ønske velkommen til den 25. Faaberg-Turneringen i 2019. Siste helgen før skolestart braker det igjen løs med kamper. I år er dette fra 16.-18.  august. Vi spiller kamper fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag. Nytt av året er at det spilles både 3v3, 5v5, 7v7 og 9v9.

Oppdatert informasjon om årets turnering finner dere her: https://faabergturneringen.cups.nu/informasjon

Om dere ”scroller” helt ned på siden, finner dere flere relevante vedlegg med oppdatert informasjon.

Påmelding gjøres rett på våre websider, og linken finner dere her: https://faabergturneringen.cups.nu/j/public/reg

Skulle det være spørsmål, når dere de ansvarlige på felles mailadresse: faaberg-turneringen@faabergfotball.no

Eget arrangement er opprettet på Facebook. Vi anbefaler også at deltakere følger Faaberg Fotball i sosiale medier for å få med seg siste nytt om det som skjer, blant annet knyttet til Faaberg-Turneringen. Som følge av at vi feirer 25 år, kan vi også by på et par overraskelser som bør gjøre det engasjerende å være på Jorekstad denne helgen.

Vi ønsker varmt velkommen til Jorekstad i august!

By |2019-03-13T23:39:46+00:00mars 13th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern