VELKOMMEN TIL FAABERG TINE FOTBALLSKOLE 2019

Distriktets mest tradisjonsrike fotballskole, Faaberg Tine Fotballskole vil i 2019, som i alle tidligere år, gå av stabelen rett etter skoleslutt i juni. Påmeldingen er nå åpen.

Fotballskolen arrangeres mandag 24. juni til fredag 28. juni, hver dag fra klokken 0900 til klokken 1500 på Jorekstad.

Fotballskolen er for gutter og jenter i alderen 7år (født 2012) til 13 år (født 2006), og det vil bli satt opp egen gruppe for keepere.

Vi legger stor vekt på gode instruktører og gode opplevelser for barna, og alle våre instruktører vil derfor ha gjennomført del 1. av grasrottrenerutdannelsen til NFF.

Som deltager på fotballskolen vil du få mange gode opplevelser, mat servert inne og en økt i badeanlegget på Jorekstad Fritidsbad pluss mange fordeler i tillegg. Se vår nettside for mer informasjon.

PÅMELDING GJØRES VIA DENNE LINKEN:

https://www.superinvite.no/#/invitation/cca8f108b55ec9e39d7885e24f7da0af

Håper å se gamle og nye deltakere på Jorekstad i sommerferien. Velkommen!

By |2019-03-11T09:56:03+00:00mars 11th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern