Torsdag 2. mai kl. 18.30 blåser dommeren for avspark i 1. runde NM. Vi får besøk av Vålerenga og her kommer viktig informasjon i følge med kampen.

Du var kanskje til stede i 1985? Det blir nok ikke like mange mennesker på Jorekstad torsdag 2. mai, men vi har lagt oss i selen for å lage fotballfest. Om du ikke var født den gangen kampen alle snakker om ble spilt, så har du muligheten nå, og vi håper ingen vil gå glipp av årets fotballbegivenhet i distriktet. Du kan også vise at du er på Jorekstad denne kvelden ved å bruke spesialfilteret på Snap fra Eidsiva Bredbånd.

Kampen har avspark kl. 18.30, og prisene er som følger:

  • Voksne: 100,-
  • Barn/Pensjonister/Studenter/Militær: 50,-

Norgesmesterskapet eies av NFF og vi gjør oppmerksom på at sesongkort ikke gjelder. Alle må betale for å komme inn, også våre egne medlemmer, spillere osv.

Jorekstad Stadion åpner kl. 16.45 og det er mange gode grunner til å ta turen tidlig til Jorekstad.

I Søndre Sving vil det finnes et utvidet kioskområde hvor vi griller både hamburgere og pølser. Et godt forslag vil være å ta middagen på Jorekstad denne ettermiddagen. Fra kl. 17.00 blir det i samarbeid med Gausdal Landhandleri minikonsert med Get Rhythm i Søndre sving. Det går på bilen (scenen) ca. kl. 17.00 og holder en minikonsert. Det koster ikke noe ekstra å være til stede, og vi håper mange får med seg konserten før kampen.

Sentralt inngangsområde blir sør for Jørstadmoen barneskole. Her vil det også bli salg av billetter for de som ikke allerede har gjort unna dette. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid. Vi gjør oppmerksom på at samtlige tilskuere må påberegne visitasjon ved sikkerhetskontrollen i inngangen. En generell oppfordring til våre gjester er å følge de instruksjoner og anvisninger som kommer fra vårt personell denne kvelden. Selv om det er en viss avstand i daglig seriespill mellom FF og VIF, er det NFF sine regler for kampavvikling som gjelder i Norgesmesterskapet.

Vi har et eget opplegg for Faabergs fantastiske samarbeidspartnere og andre inviterte gjester fra kl. 17.00, og egen invitasjon er sendt ut til dem dette gjelder.

Vi gleder oss til folkefest og vi håper at så mange som mulig tar turen og bidrar til å skape fotballfest. Det er 34 år siden sist, og vi kan ikke love slike go`biter hvert år, men vi satser på at det ikke blir like lenge til neste gang!

Velkommen på kamp!