Vi i Faaberg Fotball er veldig stolte over å ønske publikum, media, gjester, dommere og selvfølgelig Vålerenga velkommen til NM 1. runde på Jorekstad.

Dette er en kamp med et historisk sus over seg siden vi har en forhistorie i cupen med Vålerenga. Som alle sikkert vet møttes Faaberg og Vålerenga i semifinalen i 1985. Dette er vel et av de største høydepunktene i en snart 100 år lang og stolt historie i Faaberg Idrettslag. At vi i jubileumsåret får møte Vålerenga i cupen en generasjon etter sist møte er noe vi i Faaberg også er svært stolte over.

Gjennom månedene vi har lagt bak oss i 2019 har det vært lagt ned en meget god jobb av spillere, trenere og støtteapparat i A-laget. Dette har materialisert seg gjennom gode resultater i sesongoppkjøringen, samt at vi nå for første gang siden 2012 er kvalifisert for 1. runde i cupen. Det rettes en stor takk til alle i og rundt A-laget for den jobben som er gjort så langt i sesongen 2019.

I Faaberg drives det daglig veldig mye og god aktivitet for barn og unge. Gjennom gode trenere, ledere og en fantastisk organisasjon klarer vi sammen å skape gode idrettsprestasjoner og idrettsglede hver dag. Det er ikke sikkert at alle av våre spillere kommer til å spille toppfotball, men vi skal legge til rette for god og riktig aktivitet sånn at alle spillere opplever mestring, utfordringer og opplever idrettsglede på fotballbanen. A-laget vårt er og skal være gode forbilder for våre yngre spillere. Gjennom sine forbilder kan barn og unge se at det er mulig å nå sine mål. Vi håper at vi i dag skal være gode forbilder for alle dere som sitter på tribunen.

De siste ukene og frem til i dag har det vært lagt ned en helt fantastisk dugnadsinnsats av våre medlemmer. Uten dere kunne vi ikke gjennomført arrangementet i dag eller vist frem Jorekstad som den flotte fotballarenaen dette er. En stor, stor takk går til dere alle. Vi er stolte av dere!

Vi håper dere alle i dag får en god fotballopplevelse og at vi alle har noe å være stolte av når vi forlater arenaen etter kamp i kveld.

God kamp!

 

Fotballhilsen

Henning Brendstuen, Sportssjef Faaberg Fotball.