I august har alle lag i Faaberg Fotball mulighet til å tjene penger til sin egen lagkasse.

Siden 2017 har vi samlet inn penger til en oppgradering av tribunen på Jorekstad. Vi er nå snart i mål, og det siste tiltaket er salg av vår flotte Jubileumskalender, hvor det trekkes vinnere daglig fra 1. til 21. september.

Nå inviterer vi alle lag i klubben til å gjøre en innsats, hvor 20 % av salget går tilbake til laget. Kalenderen koster 50,- og selger et lag f. eks. 100 kalendere, gir dette 5 000,- i omsetning, hvor 1 000,- da vil gå rett til laget. Det kan det bli både frukt til kamper, kveldsmat og pizza av!

Vi har et begrenset antall kalendere, så her er det første lag til mølla! Antallet det er mulig å selge, vil variere mht. hvor mange lag som har lyst til å gjøre en innsats til egen lagkasse.

Organisering er som følger:

  • Lagene som har lyst til å bidra henter ut et antall kalendere på Jorekstad, Søndre Sving, mandag 5. august, mellom kl. 18.00 og 19.00
  • Ikke solgte kalendere og oppgjør/bekreftelse på oppgjør leveres på Jorekstad, Søndre Sving, torsdag 15. august mellom kl. 18.00 og 19.00

Vi understreker at dette i likhet med Vaskekortkampanjen er basert 100 % på frivillighet, men vi tenker at dette kan bli et hyggelig tilskudd til lagkassen.

Begeistringsutvalget håper at mange vil gjøre en innsats og vi ser fram til å se dere.

Kalenderhilsen

Begeistringsutvalget