Tidlig mørkt for G19 på Stampa

Det var tydelig et revansjelystent LFK etter 0-6 mot Gran i midtuka som møtte oss på Stampa søndag ettermiddag. LFK har intiativet i kampen og produserer mest de første 45, mens vi sjelden setter hjemmelaget i store problemer. Et par tilløp har vi, men vi blir både for upresise og ubesluttsomme, og når vi endelig har håp om et gjennombrudd, tar backen i helhvitt “en for laget” og pådrar seg gult for å stoppe muligheten. LFK er ikke spesielt effektive i første omgang, og Sander er nok en gang god, men på overtid får de 1-0 når Filip får gå altfor uforstyrret på tvers. Der LFK tar en for laget, er vi for snille. Filip får skyte, og dermed 0-1 i baken til pause.

Vi har langt fra prestert bra i 1. omgang, men med en brukbar prestasjonsheving i 2. omgang bør det være mulig å hente poeng. Men i stedet for at vi hever oss, putter LFK to litt for enkle goaler etter 50 og 53. Sjøl om det da er over en halvtime igjen å spille, og vi veit at vi snudde 1-3 til 4-3 på Stampa i mars, er lufta ute av ballongen. Vi rokerer litt på laget, men uten hell. Når Vegard sender Gudbrand på vei framover, er det en annen i helhvitt som tar en for laget og setter en effektiv stopper også for den muligheten. Det siste kvarteret går den berømte rullegardina ned, og LFK får putte 3 til. Dermed ender det med 6-0 til LFK, de får sin første seier i høstsesongen og passerer oss på tabellen. Forhåpentlig kan det være noe lærdom å dra ut av den videoen vi forhåpentlig får fra HIL-studentene som lagde TV-produksjon av kampen. Vi får tro den passerer sensuren uten at det settes 18-årsgrense!

Laget: Sander, Vegard B, Jo (k), Einar (Martin), Asbjørn, Mathias, Methi, Peiman (Mustafa), Kristian (Sebastian), Gudbrand, Belal.

Neste kamp er Valdres borte søndag 14. oktober. Deretter går det slag i slag utover i måneden, med Toten borte og hjemme henholdsvis 17. og 21.oktober, før LFK kommer til Jorekstad onsdag 24. oktober. Vi avslutter borte mot Gran tirsdag 30.10. Her er det flust av muligheter til å vise at vi er klart bedre enn vi framsto på Stampa!

Per Myhre, Hovedtrener.

By |2018-10-11T11:53:19+00:00oktober 5th, 2018|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern