Det ble til slutt tap 0-3 mot Valdres på Blåbærmyra søndag kveld, men dette var ingen 0-3-kamp. I en jevnspilt førsteomgang har vi et klart overtak siste kvarteret, og får da også et mål, muligens noe tvilsomt, annullert for offside når Kristian etter innlegg (eller skuddforsøk?) fra Belal setter ballen sikkert og knallhardt i mål.

De første 10 minuttene av 2. omgang er vi også farlig frampå. Vi ruller opp nydelig på høyre, Belal finner Gudbrand foran mål, men en Valdres-spiller får såvidt tåa på ballen og hindrer scoring. Belal har også et stolpetreff, og vi rader opp cornere i en periode. Så får Valdres bedre tak på kampen, og i sin gode periode midtveis i omgangen får de to scoringer i løpet av fem minutter, etter at de rett før har truffet stolpen og vi har reddet på streken.

Deretter jager vi redusering, men når aldri helt fram. I stedet kontrer Valdres inn 3-0 i kampens siste angrep, når vi har kastet alt framover i jakt på scoring.

Alt i alt gjennomfører vi en god kamp, og er helt på nivå spillemessig med Valdres, som er sterke hjemme, og slo både Gran og LFK 4-1 i sine to forrige hjemmekamper. Vi klarer imidlertid ikke å stå helt i mot i Valdres sin gode periode, men samtlige involverte skal ha all ære av sin innsats gjennom hele kampen. Debut i G19 Elite i dag for Øystein og Elias. Gratulerer!

Laget: Øystein Engeli (02), Vegard Dahl (01) (Martin Beitdokken (03), Abdul Rahman Al-Masoudi (01), Einar Dalseng Hansen (01), Magnus Grundstad (02), Vegard Bratrok (03), Peiman Taymuri (99), Mahdi Tahiri (01) (Zarwali Hassankhel (02), Kristian Brettengen (03) (Elias Kaliqi (02), Gudbrand Myhre (01), Belal Jamali (99).

 

Per Myhre, Hovedtrener G19.