G19-tap mot sterkt Raufoss-lag

Vi fikk som ventet meget tøff motstand i hjemmekampen mot Raufoss på Jorekstad tirsdag 25. september. Raufoss har som mål å rykke opp med både a-laget, andrelaget og junior i år, og de er på god vei mot å klare disse målene. Vi stiller igjen ungt, og må innse at Raufoss vinner en velfortjent seier.

Raufoss-laget er godt samspilt og jevnt besatt. 12 mann i troppen var involvert i Raufoss 2 sin kamp i 4. divisjon dagen før, 5 fra start, og ytterligere 4 mann i troppen mot oss på tirsdag, har bidratt mye på Raufoss 2, som leder sin 4. divisjonsavdeling klart. Og som forventet tar gjestene tak i kampen fra start. De vet at dette er en kamp de bør vinne for også å holde opprykkstoget på junior godt på skinnene. Men jeg synes vi står bra opp og biter godt fra oss i innledningen. Kampbildet er uansett at Raufoss har mye ball, og det meste foregår på vår halvdel. Det er et kampbilde som i store trekk står seg kampen ut.

Raufoss tar ledelsen etter 12 minutter, da en av deres spillere får satt tåa på et godt slått innlegg fra venstre. Avslutningen kommer raskt og litt overraskende, og Sander har ikke mulighet til å avverge. Raufoss fortsetter presset, og selv om vi med blant annet Peiman og Gudbrand vinner en del dueller på midten, er gutta fra ammunisjonsbygda som regel litt raskere i avtrekket og vinner de fleste viktige andreballene. 2-0 kommer etter 28 minutter, da deres sterke spiss får ballen feilvendt på 16-meteren, holder vår mann unna med en god vending, og dunker ballen utagbart i mål. Omgangen ebber ut med 2-0 til gjestene.

Raufoss er meget hissige helt fra start i 2. omgang, presser oss umiddelbart tilbake, og legger på til 3-0 med etter 46 minutter med et knallskudd fra 18 meter, etter at de har gjenvunnet ball flere ganger etter våre klareringsforsøk. Vi klarer ikke å produsere all verden framover, men et par cornere og et par frispark i gunstige posisjoner spiller vi oss fram til. Raufoss står stødig i egen boks, og vi får ikke uttelling. Kampbildet er ellers mye likt som i første omgang. Vi klarer imidlertid å holde strukturen klart bedre enn i 2. omgang mot Gran, og selv om Raufoss produserer en del, tyr de ofte til en del langskudd, uten at siktet helt er godt nok innstilt. Når Raufoss på slutten av kampen klarer å spille oss ut i et par meget gode angrep, står Sander som en levende vegg og leverer et par praktredninger som det virkelig lukter svidd av. På overtid klarer de til slutt å overliste Sander, etter nok et fint angrep. Dermed 4-0 til Raufoss.

Raufoss er nok seriens beste og jevnest besatte lag. Jeg synes uansett vi står godt opp og jobber godt i samfulle 90 minutter, og gir aldri opp selv om vi havner under. Gutta er også enig om at vi har klar framgang fra forrige kamp mot Raufoss, og det er viktig å ta med seg videre.

Laget: Sander, Magnus, Einar, Vegard B, Vegard D (Martin); Gudbrand, Peiman, Belal (k); Mahdi (Zarwali), Kristian (Mustafa), Asbjørn.

Per Myhre, Hovedtrener

By |2018-10-11T11:54:31+00:00oktober 5th, 2018|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern