For første gang passerte vi i år 100 000,- i tilbakebetaling fra Norsk Tipping. Takk til alle som har ført opp Faaberg Fotball som Grasrotmottaker.

Grasrotsystemet til Norsk Tipping medfører at selskapet gir tilbake til lag og foreninger i Norge. Dette er viktige inntekter, også for oss i Faaberg, og det bidrar til at vi kan gi et enda bedre tilbud til våre medlemmer. I 2018 ble det rekord, og Faaberg Fotball er blant de 16 lag og foreninger som mottar mer enn 100 000,- fra Norsk Tipping.

Vi gjør igjen oppmerksom på at du som spiller betaler ingenting. Det er Norsk Tipping som gir 7% av det den enkelte spiller/tipper for, tilbake til lag og foreninger. Det er derfor viktig for både Faaberg og andre at de som tipper lojalt slutter opp om Norsk Tipping sine spill. Det blir mindre penger til norsk idrett og kultur om man velger utenlandske spillselskaper.

Vi takker alle som har ført opp Faaberg Fotball som sin Grasrotmottaker. Du kan lese mer om denne saken i GD, og link finner du her: https://www.gd.no/sport/lillehammer/gudbrandsdalen/lag-og-foreninger-i-gds-distrikt-mottok-over-ti-millioner-kroner-fra-grasrotandelen-i-2018/s/5-18-821842