Stig er selvfølgelig med!

I denne ukens utgave av #jegermed blir vi bedre kjent med Stig Løkås Nordlien.

Stig har valgt å være med i 1919-Klubben fordi Faaberg er hans barndomsklubb. Det er helt opplagt at man skal være med på dette, og spesielt fordi jeg er utflytter. Dette føler jeg er en fin måte å gi litt tilbake igjen på, svarer Stig.

Forholdet hans til Jorekstad er sterkt, som en følge av at han har spilt både håndball og fotball. Sånn sett er man vokst opp med og på Jorekstad, og Stig tenker at han trolig tilbrakte mer tid der, enn hjemme.

Stig har som mange andre mange gode minner fra Jorekstad. Han trekker likevel fram kampen mellom Faaberg og QPR som det beste minne, fordi han da fikk autografen til Ferdinand. Det var stort for en ung gutt.

Stig har som sagt spilt for klubben, men har ingen barn som har akslet den gule trøya ennå. Dette skyldes at han er utflyttet Fåberging, men han følger likevel godt med.

Stig mener at om ikke Stian Thoresen allerede er med i 1919-Klubben, så må han komme seg «opp i ringa»

By |2019-02-28T20:43:01+00:00februar 28th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern