Vi er nå i den avsluttende fasen med aksjonen for å skaffe til veie penger til ny tribune. Siste innspurt i dette arbeidet er årets Jubileumskalender. Vi håper mange lar seg begeistre og tar del i dette prosjektet, hvor man kan vinne flotte premier.

 

Jubileumskalender 2019

Mange har sikkert en kalender hjemme i desember hvert år, når man ser fram til julaften. Vi i Faaberg Fotball ser fram til at Idrettslaget er 100 år 21. september. Vi har derfor fått laget en kjempekul jubileumskalender med luker fra 1.-21. september.

Vi skal nå selge jubileumskalendere ut august, hvor målet er at kalenderen skal gi 100 000,- til den nye tribunen. Alle inntekter er øremerket ny tribune og dette er det siste tiltaket i tribuneaksjonen. Lykkes vi, vil vi ikke være langt unna målet om 1 000 000,- i innsamlede midler og støtte totalt.

Jubileumskalenderen koster 50,- og har 21 luker som åpnes fra 1.-21. september. 21 september er Idrettslaget 100 år. Vi har mange flotte premier, og total verdi på premiene er i underkant av 30 000,- Hovedpremien på bursdagen 21. september er et gavekort på Strandtorget til en verdi av 7 500,-

For å nå målet om salg av kalendre, kjører vi to ulike aktiviteter.

Last ned skisse av kalenderen

Kalenderaksjon

Vi har latt oss inspirerer av NRK sin årlige TV-aksjon, og vi har organiserer derfor en Kalenderaksjon. Den finner sted tirsdag 25. juni mellom kl. 17.30 og 19.30.

Oppmøte er kl. 17.30 i Klubbhuset, Søndre Sving. Der deler vi inn i små grupper som skal gå rundt på Fåberg/Jørstadmoen og ”banke dører”. 19.30 er alle tilbake igjen i Klubbhuset. Der vil vi by på litt servering og vi trekker en premie som en heldig vinner får. Her har alle som deltar like stor mulighet til å vinne.

Vi gjør oppmerksom på at dette som vanlig i Faaberg Fotball, er en frivillig kampanje og vi følger gjeldende lovgivning på området. Merk at barn under 15 år må gå i følge med en voksen og selge lodd, jfr. Forskrift til lov om lotterier. Det er fint om noen voksne også har med bil denne ettermiddagen.

Premien man kan vinne er en helg i Kristiansand hvor følgende inngår:

  • Overnatting for to personer, fredag-søndag, på Yess! Hotell
  • To billetter til Dyreparken i Kristiansand
  • To billetter til Aquarama Bad
  • To billetter til Aquarama Spa

Vi håper at denne premien vekker konkurranseinstinktet og at mange har lyst til å hjelpe klubben til en ”flying start” på kalendersalget. Dette er siste innsats til ny

tribune på Jorekstad!

Frivillig salg

Vi har alle slekt, venner, kolleger på jobben og ikke minst nettverk i sosiale medier som f. eks. Facebook. Vi tror mange av disse kunne tenke seg å kjøpe denne kalenderen.

Passer det ikke å ta del i Kalenderaksjonen som beskrevet foran, kan man bidra med salg i sitt eget nettverk. Du kan hente ut kalendre for salg i Kiosken i Søndre Sving. Her sitter Begeistringsutvalget tirsdag 18. juni mellom kl. 18.00 og 19.00.

Du henter ut så mange kalendre som du tror du klarer å selge. Når du har solgt dem, VIPPSer du beløpet (omsetningen) til Faaberg Fotball. Har du vært for ambisiøs, returnerer du usolgte kalendre til Begeistringsutvalget.

Blant dem som hjelper oss og gjør en innsats, trekker vi ut en heldig vinner som får en inngangsbillett til Tusenfryd, samt noen heldige som får CircleK koppen 2019 med den eksklusive jubileumslogoen til FIL.

Vi tror dette både er lettsolgt og preget av begeistring, og håper du vil gjøre en innsats for den nye tribunen.

Har du spørsmål eller ønsker du å motta kalendre sender du mail til: begeistring@faabergfotball.no

Alternativt ringer du Jennie Furulund på telefon 415 57 540 eller Jostein Wahl på telefon

976 75 776.

Budskap på din egen vegg på Facebook

 

Kraften i sosiale medier er stor, og en enkel sak er å poste et innlegg på din egen vegg på Facebook. For å gjøre det enklest mulig, finner du nedenfor et forslag til tekst. Den kan du bare kopiere og lime inn på din egen vegg. Bilde av kalenderen kan du også enkelt laste ned og publiserer med vårt tekstforslag nedenfor.

«Ønsker du også nye tribuner på Jorekstad? Da håper jeg at du kjøper en Jubileumskalender hvor alle inntekter går til ny tribune! Kun 50,- per kalender og bøttevis med flotte premier å vinne»

Møt oss på Joker lørdag 15. juni!

Som vanlig har vi selvfølgelig ikke tålmodighet til å vente til neste uke, så lørdag 15. juni mellom kl. 12.00 og 14.00 finner du oss foran Joker på Jørstadmoen. Her kan du sikre deg din egen kalender og samtidig bidra til høstens nye tribune på Jorekstad.