Si velkommen til Lillehammer Live!

Vi gleder oss over å ønske Lillehammer Live velkommen som ny samarbeidspartner. De skal bruke Faaberg-Turneringen som et viktig utstillingsvindu for å promotere sin festival.

Tidligere i januar presenterte vi to nye Samarbeidspartnere. Nå er turen kommet til Lillehammer Live. Lillehamringene ble for første gang kjent med denne festivalen og Tor Kristian Mjelde sommeren 2018. Følger vi Lågens bredd sydover fra Fåberg og Jorekstad, kan vi stige i land på deres festivalområde på Strandpromenaden.

Lillehammer Live henvender seg i stor grad til et lokalt publikum og et sted hvor det er mye lokalt publikum er under Faaberg-Turneringen. Vi har ca. 10-12 000 gjester innom Jorekstad hvert år i august, og det gleder oss at Lillehammer Live ser muligheter til å profilere seg og skape oppmerksomhet omkring sitt produkt under vår turnering.

Vi er både ydmyke og stolte over at mange bedrifter ser muligheter gjennom et samarbeid med oss i Faaberg Fotball. Siste tilskudd i stallen vår er Lillehammer Live, og vi ser fram til mye god samhandling både med dem og våre eksisterende Samarbeidspartnere.

By |2019-01-20T16:25:19+00:00januar 20th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern