Sesongens 2 siste kamper skulle gå mot naboen LKFK, den første kampen skulle spilles på stampa mot bylaget J12. Her stilte vi omtrent likt da 2/3 av våre jenter er født i 06. I denne kampen dominerte vi stort, vi fikk presset LKFK høyt og kom til mange sjanser. Vi vant dueller, jentene brukt fysikken sin. Hadde flere gjennombruddspassninger og kom rundt på kant.med ball inn i box. At vi “bare” scorer tre mål denne kampen er egentlig litt rart.
Tapte vi ball jobbet jentene bra som første og andre forsvarer. Å de som kom tok en god keeper bakerst.
Det var godt med en seier, etter knall spill gjennom hele høstsesongen uten å få uttelling for det.
Sesongens siste kamp ble spilt på Jorekstad i flomlys, denne gangen var det LKFK J13 som var motstander. De første minuttene ble vi presset , men jentene tok seg sammen og jobbet sakte men sikkert inn et overtak i kampen, å at vi går til pause med 2-0 ledelse var ikke ufortjent.
I andre omgang forsetter vi spillet vårt, går i duellene og vinner ball. Høyt press som straffer oss litt da motstanderen begynner å slå langt og kontre på oss da midtbana og forsvarer ble litt for offensive. De klarer å redusere og utligne på oss.
Men jentene viser en knallhard moral og forsetter å presse på, tilslutt får vi 3-2 målet. Jentene forsetter å spille spillet vårt, gå i duellene og kjempe. Heldigvis holder det helt inn og til seier. Med denne seieren klatrer jentene opp til fjerde plass på tabellen til slutt og det er så veldig fortjent for disse herlige jentene som har jobbet knall hardt og utviklet seg gjennom hele sesongen.

Jan Erik Steinslien, Hovedtrener J13.