Her er alt det du trenger å vite for å få maks ut av lørdag formiddag på Jorekstad!

Vi feirer 100 år lørdag 21.09. Som tidligere beskrevet her på FF web blir lørdag delt i to, hvor vi har et program for barn og ungdommer mellom kl. 12.00 og 15.00. Deretter blir det full fyr i hallen fra kl. 19.30 for dem som er 18 år og eldre.

Selv om det i dag er fotball som er hovedaktiviteten i Idrettslaget, ønsker vi på lørdag å vise frem at det skjer veldig mye annet på Fåberg. Flere lag og foreninger vil være til stede, hvor barn og ungdom kan prøve seg på ulike aktiviteter, helt gratis. Arrangementet er åpent for alle, og vi håper mange tar turen innom Jorekstad på lørdag. Man behøver ikke å ha en tilknytning til FIL/FF for å ta turen. Benytt den nye hovedinngangen/kulverten som leder inn til Jorekstad Stadion. Kiosken er også åpen hvor det blant annet selges rykende ferske vafler og kaffe.

Vi ønsker at vår egne spillere, trenere og leder benytter seg av klubbdress eller lignende på lørdag, slik at vi farger Jorekstad gult og blått. Egen melding har gått ut til alle medlemmer i SPOND.

Variert program

12.00-15.00 Lag og foreninger er til stede på Jorekstad, hvor du kan prøve deg på ulike aktiviteter som følger:

  • Faaberg Fotball – 3v3 (banene er satt frem. Uorganisert aktivitet)
  • LFH09 – Test skuddarmen din i håndball
  • Lågen Bygdekvinnelag – Lær deg å bake på tradisjonelt vis
  • Fåberg Skytterlag – Treff blinken med luftgevær
  • Fåberg Skolemusikk – Test et instrument
  • Fåberg Speidergruppe – Forsøk deg på speideraktivitet
  • Fåberg Pensjonistforening
  • MENT viser fram sitt jubileumsprodukt i anledning FIL 100 år

12.00-13.30 Lillehammer region/bylag Gutter 12 Fellestrening på Jorekstad. Her kan alle ivrige møte spillere møte opp!

12.00- Omvisning nye Jørstadmoen skole (oppmøte i Hovedinngang Jorekstad Fritidsbad)

13.00- Omvisning nye Jørstadmoen skole (oppmøte i Hovedinngang Jorekstad Fritidsbad)

13.30-13.45 Fåberg Skolemusikk spiller

13.45-14.00 Offisiell åpning av ny tribune ved Styreleder i FIL

14.00 Omvisning nye Jørstadmoen skole (oppmøte i Hovedinngang Jorekstad Fritidsbad)

15.00- Slutt på dagprogrammet

19:30-02.00 Jubileumsfest i Idrettshallen  (18 års aldersgrense)
Meld deg på her:

Påmelding

Terje Skjeldestad sin keeperskole avholdes også på Jorekstad denne helgen. Merk at dette er aktivitet for egne påmeldte deltakere.

MENT lanserer sitt jubileumsprodukt

Vi er svært begeistret over at MENT har utviklet et eksklusivt jubileumsprodukt i anledning av at FIL er 100 år. Etter suksessen med restaurant Under, vil de nå presentere produktet for første gang på lørdag. Jubileumsproduktet kan kun bestilles fram til 31.12. Ønsker du å være blant de første som får produktet, kan du bestille det på Jorekstad på lørdag. Produktet koster 500,- og MENT gir 10 % tilbake igjen til FIL, øremerket tribuneprosjektet.

Fotball Bussen er reprofilert

Fotball Bussen står på Jorekstad mellom 12.00 og 15.00. Fotball Bussen er et samarbeidsprosjekt mellom Faaberg Fotball og hele syv andre klubber i distriktet. I 2019 velger vi å utøve sterk samhandling med ikke mindre enn syv naboklubber i distriktet. Sammen setter vi jentefotballen, ikke bare på kartet, men også på bussen!

Vi takker våre gode naboer for at de er med oss på dette prosjektet. Det er også på sin plass å takke trofaste Samarbeidspartnere som er på hjul med lokalfotballen: HKB Turbuss, Sparebank 1 Gudbrandsdal, CircleK Strandtorget, Betong Øst, GK Rør og Eidsiva Bredbånd.

Åpning av ny tribune

Klokken 13.45 vil Styreleder i FIL foreta den offisielle åpningen av de nye tribunene på Jorekstad. Det er på sin plass å takke alle som har blitt med i 1919-Klubben. Under fanen #jegermed har det vært mange historier å lese på våre nettsider om den betydning Jorekstad har hatt for så mange. Vi er svært glade for at vi nå har gjennomført del 1 av noe vi har som ambisjon at skal bli del 2 om ikke alt for lenge. Tribunene signaliserer langsiktighet, fremfor midlertidighet og representerer en viktig oppgradering av anlegget. Vi takker spesielt Rambøll som er en del av Faaberg Lauget. De har bidratt betydelig til realiseringen av prosjektet. I tillegg takker vi våre to naboer, som begge er Faaberg Partnere, Betong Øst og NC Kynningsrud. Det er også på sin plass å takke Anlegg Øst og Betonmast. Tribuneprosjektet viser på beste vis hvor viktig samhandling er for å lykkes.

Omvisning nye Jørstadmoen barneskole

Mange lurer kanskje på hvordan det har blitt i den nye skolen? På lørdag har du anledning til å få en guidet tur/omvisning i de flotte og nye lokalene. Du har mulighet til å ta den flotte skolen nærmer i øyesyn enten kl. 12.00, 13.00 eller 14.00. Her vil oppmøte være i Hovedinngangen til Jorekstad Fritidsbad. Jørstadmoen barneskole er en viktig institusjon i Grenda Fåberg/Jørstadmoen. Vi oppfordrer mange til å benytte anledningen til å ta en bedre titt på skolen.

Lillehammer region/bylag Gutter 12 Fellestrening

Fellestrening for denne årsklassen er tidligere omtalt her på FF web og i sosiale medier. Det gleder oss at i anledningen at vi er 100 år, er lørdagens Fellestrening for Gutter 12 lagt til Jorekstad. Treningen er åpen for alle ivrige gutter som har lyst på en ekstra økt. Her har du også mulighet til å bli kjent med andre spillere på tvers av lokale klubber. Treningen varer fra 12.00-13.30 med oppmøte kl. 11.45 på Jorekstad.

Velkommen til Jorekstad

Vi håper at det blir stinn brakke og masse aktivitet på Jorekstad kommende lørdag. Vi blir bare 100 år en gang, og vi håper å se så mange som mulig på Jorekstad mellom kl. 12.00 og 15.00 på lørdag. Det blir lagt til rette for masse aktivitet, og vi håper på en dag preget av massiv begeistring.

Bursdagshilen

FIL 100 år Komite