Presisering etter oppslag på GD.no

Faaberg Fotball opplever et behov for å klargjøre noen forhold. Dette kommer som følge av et innlegg på GD.no torsdag kveld. Teksten kan leses i denne linken: https://www.gd.no/sport/debatt/kommentar/hvorfor-lykkes-ikke-lillehammer-som-fotballby/o/5-18-754666

Dessverre inneholder kommentaren faktafeil, og ulike fremstillinger anser vi at fort kan feiltolkes av den enkelte leser. Faaberg Fotball ønsker derfor å presisere noen forhold som tas opp i teksten.

”Utrolig nok har Faaberg Fotball vedtatt at de ikke skal samarbeide med Lillehammer FK” (GD.no 26.09.2018)

Det finnes intet vedtak som sier at Faaberg Fotball ikke skal samarbeide med verken Lillehammer FK eller andre klubber. På Årsmøtet 21. februar 2017 ble sak 7.2 fremmet av medlemmene:

”Styret pålegges umiddelbart å starte arbeidet med FF strategiplan. Ferdigstilles første halvår. Styret stanser arbeidet med sportslige samarbeidsprosjekter som ikke har forankring i den sportslige ledelsen i klubben”.

Dette er en respons fra medlemsmassen på oppslaget i GD med tidligere Nestleder i Faaberg Fotball. Dette opplevde medlemsmassen at kom som ”Julekvelden på Kjerringa”, og må sees i denne sammenheng. Som alle forstår, så samarbeider Faaberg Fotball gjerne med naboklubber, men Årsmøtet pålegger Styret at dette skal være forankret, innen man går videre med arbeidet. Ergo eksisterer det intet vedtak mot samarbeid. Årsmøtet er på lik linje som en Generalforsamling i næringslivet, og Styret plikter å forholde seg til demokratisk fattet beslutninger i klubbens høyeste organ.

I denne sammenheng kan det være greit å opplyse om at Faaberg Fotball samarbeider med Follebu Fotballag hvor klubbene stiller felles lag i klassen Gutter 14, noe som også var tilfellet i 2017. Denne påstanden faller dermed på sin egen urimelighet.

Leseren kan også få inntrykk av at Faaberg Fotball har en omfattende administrasjon med flere personer ansatt. Dette er ikke tilfellet. Faaberg Fotball har ansatt Ole Rånnerud i 20 % stilling med ansvar for Økonomi, og Henning Brendstuen i 25 % stilling som Sportssjef.

Det påstås videre at Faaberg Fotball har ansatt Markedssjef, og dette er fullstendig feil. Som våre Samarbeidspartnere forhåpentligvis allerede vet, skjer markedsarbeidet i Faaberg Fotball på dugnad, gjennom Begeistringsutvalget.

Vi har et godt samarbeid med GD, som også er Faaberg Partner, men i denne kronikken mener vi det fremkom en del påstander og informasjon som vi ikke kan la stå uimotsagt. Vi håper derfor våre medlemmer opplever dette skrivet som oppklarende.

Oppklarende hilsen

Begeistringsutvalget

2018-09-27T15:30:53+00:00
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern