Onsdag ble det avholdt oppstartsmøte i Søndre Sving for Faaberg-Turneringen 2019. Dermed er planleggingen i gang, og det er mange som gleder seg til august hvor turneringen har 25 års jubileum.

 

Det var godt humør og generelt god stemning på onsdag ettermiddag i Søndre Sving på Jorekstad. Da det ble holdt oppstartsmøte for Faaberg-Turneringen. Som vi tidligere har skrevet flere steder, er det tallrike feiringen i 2019, og turneringen i august er intet unntak. Den feirer 25 års jubileum i sin nåværende form. Siste helgen før skolestart er det som vanlig igjen klart for fotballfest på Jorekstad.

To av Faabergs viktigste verdidrivere er kompetanse og kontinuitet, og møtet reflekterte nettopp dette. Mange dyktige personer har bidratt i flere år, og 2019 ser ikke ut til å bli et unntak. Hoveddelen av organisasjonen er allerede på plass, og der finner vi dyktige mennesker med erfaring i sine roller. Det er ikke tilfeldig at turneringen har holdt det gående over så mange år, og stadig oppleves som attraktiv.

Startskuddet har dermed gått for en dugelig langintervall, og nettkjenning blir det forhåpentligvis utpå sensommeren når vi beveger oss inn i bakrommet på siste 1/3 av banen for å bruke en fotballmetafor.

Ole Martin Hojem er på ny turneringsleder, og FF web benytter anledningen til å takke samtlige som bidrar til å planlegge og gjennomføre Faaberg-Turneringen.