Nye samarbeidspartnere på plass

Vi gleder oss over å kunne begynne det nye året med å ønske to nye bedrifter velkommen til begeistringen på Jorekstad.

Vi er svært glade for den kontinuiteten vi opplever ved at bedrifter samarbeider med oss over tid. Samtidig er det også artig når nye bedrifter velger å ta plass på Begeistringstoget, spesielt nå som vi skal feire 100 år i 2019.

Det gleder oss å meddele at Entreprenørforretningen Haakon Skuggedal er ny Faaberg Partner. De har base i Larvik, men tenker likevel at et samarbeid med oss på Jorekstad er både viktig og riktig. Vi takker for tilliten og vi ser fram til å utvikle relasjonen videre.

AB Bemanning er en lokal bedrift som leier ut og rekrutterer personell innen ulike fagområder. Hovedtyngden ligger imidlertid innen bygg- og anleggssektoren. Avtalen med Aarstad og Bjørnhaug er en spennende avtale som innebærer at om vi også får engasjert våre egne medlemmer, kan avtalen vokse i omfang. De plasserer seg også i kategorien Faaberg Partner.

Vi ønsker begge bedrifter velkommen på laget , og vi nærmer oss nå 70 samarbeidende bedrifter med stort og smått. Vi takker så mye for den tillit både lokalt, regionalt og nasjonalt næringsliv viser oss.

#dersamhandlingskaperresultater

By |2019-01-07T11:17:21+00:00januar 7th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern