Nå er det på tide å kjøpe sesongkort

For kun 250,- kan du sikre deg billett til årets hjemmekamper på Jorekstad.

I dagligvarebransjen er vi kjent med tilbudet om to for en. Ta to, men betal for kun en. I Faaberg tar vi dette konseptet litt lengre, når vi sier elleve for fem. Du får elleve hjemmekamper til prisen av fem. Normal pris er 50,- per kamp for voksne, mens barn, pensjonister, studenter og militære går gratis på våre kamper. Selv uten batterier i kalkulatoren finner vi ut at dette er en besparelse på hele 300,- kroner i fall man skulle ha betalt for hver hjemmekamp.

Økonomi skal ikke være en ekskluderende faktor for å se Faaberg spille hjemme på Jorekstad. Synes man vi ligger vel lavt, er alle velkommen til å bruke masse penger i kiosken.

Vi lager en personlig kort til alle som bestiller, og kortet hentes når du kommer på kamp på Jorekstad.

Du bestiller ditt kort ved å sende mail til: begeistring@faabergfotball.no

Er du ikke like fan av digitale løsninger, ringer du til Jostein Wahl på telefon 976 75 776.

Vi ser fram til å motta din bestilling.

By |2019-04-08T21:16:30+00:00april 8th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern