Loading...
Match Sponsorer2018-12-06T12:37:00+00:00

Vi har et eget opplegg for de bedrifter som har lyst til å bruke A-lagets hjemmekamper som et utstillingsvindu. Våre samarbeidspartnere i Faaberg Lauget har fortrinnsrett til å være kampsponsor, men vi har noen kamper årlig som selges til eksterne bedrifter.

Å være kampsponsor gir synlighet i GD i tillegg til at matchsponsoren får eksponering under kamparrangementet på Jorekstad. Vi arbeider kreativt med alle våre matchsponsorer med det mål for øyet å spille hverandre gode, og at matchsponsorene blir en integrert del av arrangementet.

Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern