Juniormedlemskap hos Actic

Actic har tilhold på Jorekstad og er Faaberg sitt naturlig sted for trening. Nå åpner Actic nye muligheter for de mellom 11 og 15 år. Gjennom et Juniormedlemskap kan også den yngre garde ta del i gleden ved å holde seg i form.

Actic har tilhold på Jorekstad, som er det naturlige samlingspunktet i grenda på Fåberg og Jørstadmoen. Utvidet skole er på plass, og anleggsarbeidet knyttet til nye lokaler for Jorekstad er i innspurten. Actic har flotte lokaler på Jorekstad, og etter en økt går det også an å slappe av i bassengene til Jorekstad fritidsbad som nå også straks er ferdig renovert.

Actic lanserer nå et Juniormedlemskap rettet mot dem mellom 11 og 15 år. Det åpnes nå opp for at om man ikke er fylt 16 år, kan man få gleden av å trene hos Actic. Medlemskapet innebærer at man får en introduksjon til trening sammen med en veileder fra Actic. Deretter er det bare å komme i gang med egen trening. Merk at gutter og jenter i denne alderen må trene sammen med en voksen, f. eks. mor eller far.

Dette tenker vi er spennende, og vi gleder oss over å ha Samarbeidspartnere på laget som er «oppe i ringa i nikker». Mer informasjon og innmelding skjer ved å henvende seg til Actic og deres begeistrede ansatte på Jorekstad.

By |2019-02-28T20:58:37+00:00februar 28th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern