Årets Julekalender har vært meget populær, og det kommer inn mange svar på sms hver dag. Det skal en gjeng med elever i videregående skole ha mye av æren for. Les mer om gjengen bak årets spørsmål i denne nyhetssaken.

Det har etter hvert blitt en årlig tradisjon at vi har en Julekalender gående i desember måned. Etter litt ulike konsepter, har vi de siste årene gått for et daglig spørsmål hvor det finnes svaralternativer. De siste årene har vi også hatt med Eidsiva Bredbånd på kalenderlaget, og de gir en Apple TV til den heldige vinneren på Julaften. Dette kommer i tillegg til sesongkort som hver dagsvinner får. Så har vi slengt på litt ymse gavekort i helgene, og vi ser at dette vekker vekker begeistring hos menigheten.

Så er det en gang slik, at det ikke bare er å finne gode spørsmål, og ei heller svaralternativer, sånn helt uten videre. De to siste årene har vi fått hjelp av engasjerte  fotballungdommer, som til daglig spiller i ulike lokale fotballklubber . Her har vi funnet både kompetanse, engasjement og kreativitet, og årets gjeng er intet unntak. På bildet ser vi (fra venstre):  Vetle Skjærvik, Mats Renolen, Andreas Stenseth, Mathias Innerdal, Magnus, Hopland Ødegård og Mads Skaarseth Svenskerud.

Tirsdag satt vi derfor litt ekstra pris på gjengen bak årets Julekalender, hvor vi i Faaberg spanderte pizza for vel utført jobb. Det er noen luker igjen, men er sikre på at kvaliteten holder helt frem til nissen skal dumpe ned pipa hos folk.

Vi takker så mye for vel gjennomført arbeid, og vi takker også de tallrike svar som tikker inn daglig. Vi minner om at det 22.12 er mulig å vinne et nytt gavekort på Bryggerikjelleren, og hovedpremien 24.12 er en Apple TV. Her er det bare å sende sms og være på ballen hver morgen fra kl. 07.30.