Tradisjonen tro, har vi i desember i år også en Julekalender på Facebook. I år er det denne duoen som har sørget for engasjerende spørsmål til menigheten.

De siste årene har vi benyttet oss av hjelp fra fotballspillende elever ved Lillehammer videregående skole. I fjor hadde vi hjelp av et helt 7er lag, mens i år har vi en duo som har sørget for at våre følgere har måttet vri litt på topplokket. Fellesnevneren er da skolested, fremfor klubbtilhørighet. Julen har fredens og samarbeidets ånd i seg, så her følger vi opp med fotballkunnskap på tvers av draktfarger, hvor studiested er det som forener skaperne av vår Julekalender.

Gledelig nok har det vært svært mange som har deltatt, og det er enda noen muligheter igjen. Siste sjanse er julaften, 24. desember.

Hovedpremien er som tidligere år en Apple TV 4K som er gitt av vår Julekalendersamarbeidspartner, Eidsiva Bredbånd. Blant alle dem som har deltatt gjennom desember, trekker vi ut en heldig vinner som får denne.

Vi takker Torje og Fredrik for god hjelp med årets kalender. Vi takker alle som har deltatt, og vi ønsker god innspurt med de siste forberedelser til jul. Husk å begynne dagen med vår daglige luke!

Kalenderhilsen

Begeistringsutvalget