Lørdag lanserer MENT sitt Jubileumsprodukt i anledning 100 års-markeringen av at FIL feirer 100 år.

MENT er født på Fåberg og ment for verden. I de gamle lokalene til Rustad skifabrikk finner vi en gründerhistorie som har tatt verden med storm. Basert på naturens og ikke minst Lågens inspirasjon har to søstre over tid skapt produkter til daglig bruk, selv om de alene er rene kunstverkene. MENT fikk blant annet betydelig omtale i følge med restaurant Under på Lidesnes hvor de arbeidet sammen med det verdenskjente norske arkitektkontoret, Snøhetta.

MENT har med sin lokale forankring vært en Faaberg Partner i flere år, og vi har årlig brukt deres produkter til gaver av ymse slag. For omlag ett år siden kom ideen fra Begeistringsutvalget om  å utivkle et Jubileumsprodukt i anledning av at Idrettslaget feirer 100 år. Vi er svært begeistret over at dette var noe som kunne la seg realisere og at Begeistringsutvalget sin lissepasning ble ekspedert i mål av MENT. På lørdag har alle muligheten til å både se og bestille produktet.

Produktet er konkurransedyktig priset sett ut i fra eksisterende produktportefølje, og koster 500,- MENT gir 10 % tilbake til FIL for hvert produkt som selges, og midlene øremerkes tribuneprosjektet på Jorekstad. Det betyr i klartekst at 50,- per produkt går tilbake igjen til Idrettslaget.

Produktet er svært eksklusivt, da det er å anse som bestillingsvare og det vil ikke inngå i MENT sitt ordinære produktsortiment. Det lages kun på bestilling, hvilket betyr at det lages bare så mange enheter som det blir bestilt. Vi ber om forståelse for at det her vil være noe leveringstid, da produksjonskapasiteten er noe begrenset, mht. antall former tilgjengelig osv.

Det er kun mulig å bestille Jubileumsproduktet frem til 31.12.2019. Fra 1. januar 2020, vil det ikke være mulig å få verken bestilt eller kjøpt Jubileumsproduktet. Ønsker du å sikre deg ditt eksemplar så tidlig som mulig, anbefaler vi at du bestiller det av Tony på Jorekstad lørdag formiddag.

MENT er ikke bare ment for verden, men nå også ment for FIL. Vi takker for denne utrolig lissepasningen fra søstrene på Fåberg, som beviser at store ting kan skje når begeistring brukes som drivkraft.

Kunstnerisk hilsen

FIL 100 år Komite