I denne ukens utgave av #jegermed blir vi bedre kjent med Jan Erik Steinslien.

Jan Erik er med i 1919-Klubben fordi det er viktig å støtte klubben og bidra til både å utvikle og vedlikeholde bygdas samlingspunkt, Jorekstad.

Jan Erik er innflytter, og Jorekstad har i den forbindelse spilt en stor rolle for å komme inn i bygda. Som nyinnflyttet merket man fort at mye av aktiviteten på Fåberg/Jørstadmoen skjedde på Jorekstad. Jan Erik kan fortelle at Jorekstad har blitt hans andre hjem, i og med at han både bor og jobber på Fåberg, og både har hatt og har barn som er engasjert i klubben. Han er selv trener i Faaberg og er derfor på Jorekstad flere ganger ukentlig, både i følge med fotball og håndball. Jorekstad er derfor en stor del av ikke bare hans, men hele familiens liv. I dag har Jan Erik ei jente på J14 og en gutt på G/J8.

Selv om Jan Erik ikke selv har spilt for Faaberg, har han mange gode minner fra Jorekstad. I barndommen var han Lillehammerspiller, og det var stort som lilleputtspiller å slå Faaberg 1-0 i finalen i Faaberg-Turneringen. Som voksen er en flott opplevelse da en del av J13 avanserte til semifinalen i Faaberg-Turneringen. Da stormet  jenter fra samme gruppe og andre årskull banen og jublet. Jeg er også sikker på at flere voksne rundt banen hadde en tåre i øyekroken. Da viste samholdet i klubben seg fram på beste vis. Ut over det, synes jeg det er morsomt og flott med all aktiviteten på anlegget som er der store deler av året.

Til slutt ønsker ikke Jan Erik å utfordre noen spesielt til å bli medlemmer av 1919-Klubben. Derimot burde alle som bor eller har en tilknytning til området og Jorekstad være medlemmer av 1919-Klubben. Slik kan vi sammen utbedre og utvikle Jorekstad som er et så viktig samlingspunkt i bygda.

FF web takker for tiden med Jan Erik og håper at mange tar oppfordringen hans!