#JEGERMED Utgave 24

Det er mange som er med, og denne uken har turen kommet til Ole Petter Rønningen.

Ole Petter Rønningen er et kjent ansikt for de fleste, og ikke minst tok Faaberg Posten en god prat med han i april i fjor. Ole Petter er en av dem som har fortsatt sitt virke på frivillig basis i klubben, selv om barna ikke lenger er aktive i håndballen eller fotballen.

Det var derfor helt naturlig for Ole Petter å si #jegermed når tribuneprosjektet og 1919-Klubben så dagens lys. Ole Petter synes dette prosjektet er med på å forsterke eierforholdet han har til klubben, og ikke minst føler han at også han bør gi noe tilbake igjen. Dette skyldes at han har hatt mange flotte opplevelser gjennom de årene han har vært med. Vi mener å ha hørt det før, når Ole Petter hevder at Faaberg Fotball er klubben i hans hjerte og Jorekstad er hans andre hjem.

Ole Petter synes det er vanskelig å trekke å frem enkelthendelser gjennom hans tid i klubben, men understreker heller alle de flotte opplevelsene han har hatt totalt sett, som en følge av at han har vært og er engasjert i Faaberg Fotball.

Han har selv ikke spilt i Faaberg, men begge barna har vært aktive i idrettsmiljøet på Jorekstad. Henning spilte fotball, mens datteren, Line, spilte både fotball og håndball.

Ole Petter håper at flere også sier #jegermed fordi det er på høy tid at tribunen på Jorekstad oppgraderes.

Vi avslutter med nok en gang å gratulere Ole Petter Rønningen med nominasjonen til årets Ildsjel under Fakkelprisen. Vi tenker det er en meget fortjent nominasjon, og i et sterkt felt, mener vi dette i seg selv er en seier.

By |2019-02-13T21:39:00+00:00februar 13th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern