#JEGERMED utgave 22

I 2019 er målet til Faaberg Idrettslag at det skal stå klar en splitter ny hovedtribune på Jorekstad. Dette skal gjøres ved hjelp av 1919-Klubben der privatpersoner og bedrifter kan være med å spleise slik at målet og drømmen blir en realitet.

Denne uken har vi tatt en prat med Hallvard Ellingsberg. Faaberg er den idrettsklubben som ligger Hallvards hjerte nærmest, og det kjentes derfor naturlig for han å støtte klubben. 1919-Klubben er et tiltak som kommer både anlegget og nærområdet til gode.

Hallvard forteller at Jorekstad er navet i bygda, og hele livet vært arenaen for hans fritidsaktiviteter. Først fotball, og deretter teater. Det har også vært et viktig sosialt samlingspunkt, legger han til.

Han har mange gode minner fra både fotball- og teatermiljøet, alt fra private tilstellinger og som tilskuer. Det er nesten umulig å trekke frem et, men Ellingsberg nevner Faaberg håndball sitt opprykk fra 3.divisjon tilbake på slutten av 80-tallet etter en fantastisk opphenting og sluttspurt i siste kvalifiseringskamp.

Selv spilte han til og med junior- og rekruttlag for klubben, og vil også benytte anledningen til å utfordre sin søster, Inger Ellingsberg Seterstøen til å bli en del av 1919-Klubben!

#JEGERMED

#JEGERMED 100%

For 219,- året i tre år kan du bidra til
Faabergs folkegave til Jorekstad!

Den planlagte gaven er nye hovedtribuner,
som senest skal stå ferdig i 2019 – året Faaberg Idrettslag fyller 100 år.

Under fanen ”begeistring” på Faabergs hjemmesider,
og videre inn på 1919-Klubben, kan du sørge for at nettopp du blir med!

By |2018-01-16T13:01:52+01:00desember 18th, 2017|1919, Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern