#JEGERMED utgave 21

1919-Klubben slår rot i alle samfunnsgrupper og i alle aldre. Det som skal bli folkegaven til Faaberg Idrettslag i 2019 er i ferd med å bli nettopp det, en folkegave.

Ukens utvalgte bidragsyter heter Marit Åsvestad. Marit er oppvokst på Fåberg i Ole Gundersens Veg, og har spilt håndball for Faaberg i mange år. Hennes sønn, Kjell Roar, er også et kjent Fåbergnavn i fotballsammenheng. Datter Guro fulgte sin mors fotspor, også hun spilte håndball for Faaberg.

Marit forteller at Jorekstad har vært en del av barne- og ungdomstiden hennes, med mange minner og gode venner.

Det finnes ikke noe finere enn å sitte på Jorekstad en sommerkveld og se på fotballkamp, avslutter Åsvestad med et smil.

1919-Klubben er for alle, og på Faaberg Fotballs nettsider kan du lese mer om vilkårene, samt melde deg inn i en av verdens fineste klubber!

Bli med i dag, og sørg for at Jorekstad rustes opp slik anlegget fortjener!

#JEGERMED

#JEGERMED 100%

For 219,- året i tre år kan du bidra til
Faabergs folkegave til Jorekstad!

Den planlagte gaven er nye hovedtribuner,
som senest skal stå ferdig i 2019 – året Faaberg Idrettslag fyller 100 år.

Under fanen ”begeistring” på Faabergs hjemmesider,
og videre inn på 1919-Klubben, kan du sørge for at nettopp du blir med!

By |2017-12-11T22:34:31+02:00desember 11th, 2017|1919, Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern