#JEGERMED utgave 20

Nestemann ut er Odd Arne Strandheim. I likhet med sin kone er han med i 1919-Klubben fordi det er en god idé som skaper engasjement og glede rundt prosjektet. Han legger også til at en oppgradering av tribunen vil gjøre noe med helhetsinntrykket og rammen rundt hele opplevelsen av Jorekstad.

Odd Arne er ”innfødt” fåbering og har derfor mange artige minner og opplevelser på og rundt Jorekstad. Både i forbindelse med idrett, teater og andre sosiale arrangement.

-Jorekstad er et knutepunkt som er utrolig viktig for bygda, sier Odd Arne.

Fra sin barndom husker han godt da idrettshallen ble bygd. Det var også gøy da de begynte å spille 11´er-kamper på hovedbanen. Han spilte fotball fra lilleputt frem til guttelaget.

I voksen alder er det glade og ivrige barn på Faabergturneringen som gir gode minner, legger han til.

Strandheim har ei jente på J11 og en gutt på G13 i Faaberg Fotball, og er selv med og trener J11. Odd Arne vil utfordre barndomskamerat og utflytta fåbering Didrik Bakken, samt sine brødre Jan Ove og Bjørn Erik Strandheim til å verve seg inn i 1919-Klubben for å bevise at #JEGERMED!

#JEGERMED skrives av Joakim Furulund

#JEGERMED 100%

For 219,- året i tre år kan du bidra til
Faabergs folkegave til Jorekstad!

Den planlagte gaven er nye hovedtribuner,
som senest skal stå ferdig i 2019 – året Faaberg Idrettslag fyller 100 år.

Under fanen ”begeistring” på Faabergs hjemmesider,
og videre inn på 1919-Klubben, kan du sørge for at nettopp du blir med!

By |2017-12-11T22:33:54+01:00desember 4th, 2017|1919, Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern