#JEGERMED – utgave 23

I vår portrettserie med begeistrede mennesker som alle er med i 1919-Klubben, er turen kommet til Bente Moringen.

Bente er med i 1919-Klubben fordi hun mener det er avgjørende å støtte opp om det lokale Idrettslaget i bygda. Samtidig er Jorekstad samlingspunktet i grenda, for eksempel under 17. mai. Bente er sikker på at den nye skolen, tilbygget, allrommet og en ny tribune blir et skikkelig løft for hele bygda.

Bente har et sterkt forhold til Jorekstad, hvor hun er mer eller mindre oppvokst. Her ble barn- og ungdomsårene tilbrakt. Det var alt fra ski til terrengløp og allerede som treåring deltok Bente i klubbmesterskapet! Etter at det ble Idrettshall, ble det også håndball, og den karrieren varte til hun flyttet fra Fåberg. Bente kan se tilbake på jobb både i kiosken og som badevakt under ungdomsårene. Det er om lag 10 år siden Bente og familien kom tilbake og da var det naturlig å sende ungene til Jorekstad for aktivitet. Dermed er hun nå igjen mye på Jorekstad, akkurat som i oppveksten.

Bente har mange gode minner fra Jorekstad, og ikke minst fra håndballen. Når det kommer til fotball, har to minner brent seg fast. Returoppgjøret i 1985 mot Vålerenga, hvor det var helt eventyrlig mye folk. Bente var på Jorekstad, men så faktisk ikke så mye! Bente er dessuten ivrig tilhenger av Tottenham, og når det spilte på Jorekstad på slutten av 90-tallet, ble det stjerner i øynene, når de kom til Bente i kiosken for å kjøpe hamburger og pommes frites.

Bente har ikke spilt fotball, men derimot håndball, helt fra hun var 9 til 22 år. Dermed fikk hun med seg spill som keeper både i 1., 2. og 3. divisjon.

I dag har Bente to aktive gutter på hhv. G12 og G16, som medfører at hun ofte er på Jorekstad.

Bente avslutter med å utfordre Ivar Aaen og alle foreldre på G12 og G16 om å melde seg inn i 1919-Klubben og bidra til ny tribune på Jorekstad.

By |2019-02-06T20:20:50+00:00februar 6th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern