J13 på tur til Lom

J13 reiste til Lom for en vindfull og spennende fotballkamp denne lørdagen.
Etter mange forfall i troppen måtte vi hente inn J11 spillere for å ha innbyttere,så vi drar til Lom med 2 stk. J13, 8 stk. J12 og 3 stk. J11 spillere. dette viser bredden og kvaliteten vi har i jentefotballen i klubben.
Som skrevet ble dette en vindfull kamp, vi hadde voldsom motvind i første omgang, å da mener vi voldsom. Da vi slo ut ballen høyt så kom den fortere og presset oss lenger bakover. Heldigvis hadde vi snakket om dette i taktikkpraten før matchen så vi spilte mye langs bakken, dette gjorde at vi fikk satt press på Lom og kom til flere store sjanser. Et skudd i tverrleggeren og to som stryker stolpene sier litt om hvor nærme vi var.
Dessverre så glemmer vi oss litt igjen, slår ballen høyt igjen og samtidig glemmer å gå i press, gjør at i løpet av to minutter så leder Lom 2-0. Men jentene viser at de har moral, og lar seg ikke knekke av to i sekken. Vi spiller ball i hatt med Lom resten av omgangen og har flere veldig store sjanser, spillet er herlig eneste vi mangler er det forløsende målet så vi ligger under 2-0 til pause.
I andre omgang, får vi medvind. Vinden har løyet litt heldigvis eller uheldigvis, kommer an på hvordan man ser på det. Vi forsetter spillet fra første omgang, i store perioder er ikke Lom over midtbana i hele tatt. Faaberg jentene kjører på for mål og skaper flere store sjanser. Vi har gode bevegelser og fint samspill, går tidlig i press slik at vi vinner ballen høyt.
Endelig finner vi nettmaskene etter et voldsomt press og reduserer til 2-1.
Jentene forsetter å kjempe for utlikning, får vi ikke med poeng fra Lom er det rar på høylys dag. Vi presser Lom bakover men Lom forsvarer seg godt, og en god keeper holder tett, vi bytter litt formasjon for å legge enda mer press på Lom. Og endelig kommer 2-2 målet rett før slutt til stor glede for jentene, trenerteamet og de tilreisende supporterne fra hele dalen.
Da vi sier hele dalen, mener vi hele dalen. Mye døler på dette Faaberg-laget så det var mange besteforeldre og øvrig familie som som hadde tatt turen for å se og støtte de håpe fulle.
Den moralen og spillet disse jentene viser er herlig å se på. Vi venter bare på den berømte ketchupeffekten, da blir det virkelig moro.

Jan Erik Steinslien, terner J13.

By |2018-09-24T12:58:38+00:00september 24th, 2018|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern