Datoer og kjøreplan for årets fotografering

Som i fjor, skal vi også i år ta lagbilder. Disse brukes på ulike plattformer, og ikke minst også i Faaberg Posten. Her ser du når ditt lag skal i aksjon.

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og tar på ny årets lagbilder i Lundgaardsløkka barnehage på Jørstadmoen. Faaberg Fotball er en fantastisk organisasjon å jobbe med, og vi både håper og tror at det sklir like godt i år som i fjor.

Det er nok en gang Hanne Kjersti som skal skyte bildene, og vi tipper det blir flotte bilder også i 2019. Bildene brukes på mange av klubbens flater, og ikke minst er de et viktig bidrag til Faaberg Posten, vår avis som utkommer igjen i april.

Vi innser at det sjelden eller aldri passer for alle, men dette er det vinduet vi har. Vi ber om at folk er lojale og respekterer de tider som er satt opp. Vi er som alle vet så gode som det vi evner å bli i lag, og vi minner om vår visjon som er – der samhandling skaper resultater.

Vi har som i fjor koordinert med Ole Petter, så vi har tilgjengelig utstyr for lag i Yngres Avdeling i barnehagen. Det er uansett flott om alle møter i klubbdress/treningsdress,  i fall man har dette. De eldste lagene må huske draktbag, så man fotograferes i fullt kampantrekk, dvs. sokker, shorts og drakt. I Yngres bruker vi felles drakt, og ellers klubbdress. Poenget er symmetri, så i fall alle spillere på et lag har klubbshorts godkjenner vi dette. Poenget er å fremstå mest mulig likt, dvs. enhetlig.

Merk at som i fjor, skytes bildene uten fotballsko.

Da gjenstår det bare å minne om at alle møter i god tid.

Hjertelig velkommen til stor begeistring i uke 8.

Kjøreplan fotografering 2019
By |2019-02-05T21:24:27+00:00februar 5th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern