I uke 42 kjører vi Delkurs 4 i Grasrottrenerutdanningen, og vi ønsker velkommen til Jorekstad tirsdag og lørdag.

I 2018 gjenomførte vi Delkurs 1 og 2 på Jorekstad. Kursene ble kjørt på våren og høsten. I 2019 følger vi samme oppskrift, og tidligere i år gjennomførte vi Delkurs 3. Nå står Delkurs 4 på agendaen, og dermed har vi over to år kjørt hele Grasrottrenerutdanningen lokalt. Bakgrunnen for denne progresjonen, er at det er viktig å praktisere og ikke bare gå på kurs. Det skaper også nødvendig avstand mellom læring og utførelse. Det skal ikke bare være å “rase” igjennom utdanningsstigen.

Vi understreker at kurset er åpent for alle, men vi håper spesielt på mange deltakere i fra egen klubb. Vi har mange som har gjennomført de første tre modulene og det å kunne titulere seg som Grasrottrener skaper både stolthet og økt egenverdi som trener. Det gir også tydelige signaler til omverdenen, samtidig som vi bygger trenerfamilien lokalt, og ikke bare på Jorekstad. Delkurs 4 vil som vanlig være praktisk rettet og vi minner om at delkursene ikke må tas i kronologisk rekkefølge. Det er dermed intet krav om tidligere kurs. Du kan godt begynne Grasrottrenerutdanningen din med Delkurs 4.

Oppsettet er som følger:

Tirsdag 15. oktober kl. 17.00-22.00

Lørdag 19. oktober kl. 09.00-16.00

Link til påmelding finnes her: https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=2712961

Vi ønsker velkommen til to givende dager/kvelder på Jorekstad hvor gode diskusjoner, praktisk trening og egen refleksjon over trenerrollen vil stå i fokus.

Velkommen!