Godt nytt år – med hundreåringen Faaberg Idrettslag!

Kjære venner av Faaberg Idrettslag og Faaberg Fotball og velkommen til det store Faaberg-året 2019! I det rakettene gikk til værs ved midnatt entret vi året da FIL fyller hundre år.

21. september 1919, på Nymoens Café Jørstadmoen, ble det avholdt et møte “i det paatenkte Idrætslag” for daværende Fåberg kommune. I referatet kan man lese;

  1. Lagets navn blir “Trygg” fotball og Idrætslag.
  2. Kontingenten sættes til kr. 2,00 pr. aar eller kr 0,50 pr. kvartal.
  3. Farven skal være: Rød, hvid og blaa.
  4. Styret skal bestå av 7. Til formand valgtes Olav S. Jørstad, næstformand W. Tilley. Til øvrige medlemmer av styret valgtes: Nils Bakke, Olaf Eriksen, Jan Hagen, Ingvald Berglund og Sigvart Dalby.

Bildet viser f.v. Olav S. Jørstad, William M. Tilley

Bildet og utdrag fra styremøtet 21.9.19 er hentet fra boken “Faaberg Idrettslag gjennom 50 år” (Nasjonalbiblioteket)

Dette var begynnelsen på vårt idrettslag. Som vi kan lese så er mye endret siden den gang men idrettslaget som en samlende sosial arena på Fåberg og Jørstadmoen har forblitt det samme i hundre år. Det skal vi feire og markere i året som kommer!

Jubileumsramme på facebook!

Vi har laget en “jubileumsramme” som du kan bruke på ditt profilbilde på Facebook for å markere jubileet! For å gjøre dette kan du følge denne enkle veiledningen:

  1. Gå inn på din side på facebook.
  2. Pek på profilbildet ditt og trykk på “Oppdater”
  3. Velg “Legg til ramme”
  4. Søk etter “1919Banner”
  5. Da er det bare å velge og bekrefte 🙂

By |2019-01-01T00:19:26+00:00januar 1st, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern