Generalsponsor2018-08-27T13:19:20+00:00

Som en del av inntekstgrunnlaget for klubben har vi opprettet avtaler med våre samarbeidspartnere. Disse avtalene vil også kunne gi deg som medlem av Faaberg Idrettslag og Faaberg Fotball fordeler. Klubben anbefaler våre samarbeidspartnere når dere skal benytte de tjenestene som disse kan levere.

Sparebank1 Gudbrandsdal er klubbens samarbeidspartner innenfor banktjenester og klubbens generalsponsor. Klubben har sine spare- og brukskontoer i Sparbank1 Gudbrandsdal. Sparebank1 leverer alle former for banktjenester og forsikringstjenester.

Klubbens medlemmer kan også dra fordeler av klubbens avtale. Sparebank1 Gudbrandsdal vil gi våre medlemmer gode avtaler flere ganger i året. Følg med på vedleggene på høyre side.

Dersom du velger å bruke Sparebank1 Gudbrandsdal støtter du samtidig klubben i ditt hjerte. Klubben får øket støtte for hvert medlem som starter nye kontoer i Sparbank1. Husk å oppgi at du er medlem i Faaberg Idrettslag eller Faaberg Fotball når du tar kontakt med banken.

Klikk HER for å finne mer ut av hva Sparebank1 Gudbrandsdal kan tilby av tjenester.

Ved å bruke klubblogoen på ditt nye VISA kort fra Sparebank1 kommer du gratis inn på A-lagets hjemmekamper!

Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern