G10 og G11: Fotball, moro og kameratskap i Sogndal!

For andre året på rad har Faaberg G11 avsluttet fotballsesongen med turneringen Eat, Move, Sleep i Sogndal. Fotballmessig ble det flere tap enn seire, likevel reiste vi hjem igjen som en mye mer sammensveiset gjeng enn vi var ved avreise.

I sommer var vi på vår første turnering i Arvika. Her fikk vi møtt andre motstandere enn de vi møter i vårt distrikt – foruten et nervepirrende lokalderby mot Roterud. Hvordan den kampen endte, skal vi ikke gå nærmere inn på her, men vi kan si så mye som at det var de i grønne drakter som hang med hodet etter kampen.

Vi var derfor nå klare for vår tredje turnering med overnatting, og rammen rundt turneringen i Sogndal er fantastisk. Lagene som er tilreisende ligger på Fosshaugane stadion og våker til en plettfri kunstgressmatte, som turneringen spilles på. I tillegg blir en hall under stadion brukt.

Én klubb, én familie

Det aller mest gledelige med turneringen er å se at A-lagsspillerne til Sogndal også tar dette på alvor. Her aktiviseres hele klubben. Spillerne gikk rundt og så på fotball, dømte kamper eller passet på i kantinen når vi og mange andre lag skulle spille, spise osv. Dette er en klubb som setter fokus på et godt miljø, hvor alle er like viktige, noe som gjør det ekstra gjevt, samtidig som at terskelen for å ta kontakt med de er lav.

Sammensveiset gjeng

I år deltok også Faaberg G10 på turneringen. Til tross for tett kampprogram for begge lag, rakk vi å heie litt på hverandre. Etter turneringen ble G11 igjen for å se Sogndal slå Ålesund 2-0, eller «jævla Ålesund» som de heter etter at de aller fleste av oss har sett Heimebane på NRK. Faaberg G11 stilte som ballgutter – akkurat som i fjor. Og etter endt kamp, selfiebilder og jubel etter en vel gjennomført turnering, satte vi snuten mot Gudbrandsdalen igjen. Med god stemning, gode minner og en sammensveiset gjeng, føltes turen tilbake veldig kort.

Nå venter en vinter med trening, før igjen skal ta på oss den gule og blå drakta. Vi skal være stolte over Faaberg. Vise oss som en skikkelig gjeng, både på og utenfor banen!

Referat av Erik Berg
By |2018-11-14T10:37:58+00:00november 14th, 2018|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern