Frivilligheten lenge leve!

Vi gratulerer Ole Petter Rønningen med nominasjonen til årets ildsjel.

Fredag kveld kunne GD presentere de nominerte i kategorien  årets ildsjel. Dette er en pris som deles ut lørdag 16. februar, under Fakkelprisshowet i Håkons Hall.

Det er nok en gang mange sterke og verdige kandidater man kan stemme på, og vi i Faaberg Fotball er svært stolte over at Ole Petter Rønningen har kommet med på listen i dette ”heatet” med engasjerte mennesker og grupper. Vi håper at mange vil heie fram Ole Petter frem mot 16. februar.

Det har vært en viss debatt i distriktet i 2018 knyttet til dugnad og frivillighet. Ingen må være i tvil om at Faaberg Fotball i alt overveiende grad er en klubb tuftet på frivillighet og dugnadsånd. Vi er meget glade for at det tankegodset fortsatt eksisterer på Jorekstad i 2018, og vi anser det som en grunnleggende og helt avgjørende verdi i vårt virke og eksistens.

Ole Petter har i mer enn 20 år vært fast inventar på Jorekstad, og vi gratulerer så mye med denne gjeve nominasjonen, og vi håper dette inspirerer yngre voksne til å ta stafettpinnen videre.

Dere kan bli bedre kjent med Ole Petter i årets utgave av Faaberg Posten på side syv. Den ligger på våre nettsider, og linken er her: http://faabergfotball.no/faabergposten/

For å stemme på Ole Petter, finner dere en link til reportasjen i GD her:

https://www.gd.no/fakkelprisen/ildsjel/frivillighet/bli-med-og-stem-pa-arets-ildsjel/s/5-18-814672

By |2018-12-22T20:11:56+00:00desember 22nd, 2018|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern