Vi gratulerer Ole Petter Rønningen med nominasjonen til årets ildsjel.

Fredag kveld kunne GD presentere de nominerte i kategorien  årets ildsjel. Dette er en pris som deles ut lørdag 16. februar, under Fakkelprisshowet i Håkons Hall.

Det er nok en gang mange sterke og verdige kandidater man kan stemme på, og vi i Faaberg Fotball er svært stolte over at Ole Petter Rønningen har kommet med på listen i dette ”heatet” med engasjerte mennesker og grupper. Vi håper at mange vil heie fram Ole Petter frem mot 16. februar.

Det har vært en viss debatt i distriktet i 2018 knyttet til dugnad og frivillighet. Ingen må være i tvil om at Faaberg Fotball i alt overveiende grad er en klubb tuftet på frivillighet og dugnadsånd. Vi er meget glade for at det tankegodset fortsatt eksisterer på Jorekstad i 2018, og vi anser det som en grunnleggende og helt avgjørende verdi i vårt virke og eksistens.

Ole Petter har i mer enn 20 år vært fast inventar på Jorekstad, og vi gratulerer så mye med denne gjeve nominasjonen, og vi håper dette inspirerer yngre voksne til å ta stafettpinnen videre.

Dere kan bli bedre kjent med Ole Petter i årets utgave av Faaberg Posten på side syv. Den ligger på våre nettsider, og linken er her: http://faabergfotball.no/faabergposten/

For å stemme på Ole Petter, finner dere en link til reportasjen i GD her:

https://www.gd.no/fakkelprisen/ildsjel/frivillighet/bli-med-og-stem-pa-arets-ildsjel/s/5-18-814672