FF samarbeider med Lillehammeradvokatene

Vi gleder oss over å ønske Lillehammeradvokatene velkommen som ny Samarbeidspartner. De blir Faaberg Partner, og vi ser fram til å utvikle en god relasjon.

På Storhove, nærmere bestemt i Fakkelgården finner vi Lillehammeradvokatene, hvor de har etablert seg i moderne lokaler. De består av tre advokater og tre fullmektiger.

De bistår hovedsakelig i arv- og familierettslige spørsmål, forbrukerjus knyttet til bil, båt, tjenester, hus og hytte, NAV-saker og personskadeerstatning. De har også solid kompetanse innen arbeidsrett og forvaltningsrettslige spørsmål. I tillegg har en av deres advokater lang fartstid innen selskap-, skatt- og avgiftsrettslige spørsmål.

Vi er glade for at Lillehammeradvokatene ønsker å synliggjøre sin lokale forankring gjennom et samarbeid med oss i Faaberg Fotball. Vi håper at de blir den opplagte juridiske partneren vår våre «aksjeeiere».

Geir Berg fremhever at det er forskjell på å ha rett og å få rett. For at man skal oppnå sine rettigheter trenger man en advokat som kan balansere strategien mellom angrep og forsvar, og som hele tiden har fokus på hvordan kampene skal vinnes, kort sagt trenger man en advokat med spilleforståelse.

Han fremhever også at det er en lav terskel for å ta kontakt, og i de nye lokalene i Fakkelgården, er det alltid en kopp varm kaffe og få, og han lover at Lillehammeradvokatene vil ta seg tid en til kostnadsfri vurdering av den enkelte sak, innen de kommer med en strategi eller kampplan som vi på Jorekstad gjerne kaller det.

Vi ønsker til slutt igjen velkommen på laget og vi gleder oss til å bygge relasjoner med nok en bedrift i Fakkelgården, hvilket representerer et meget spennende kompetansemiljø.

By |2019-03-05T10:42:24+00:00mars 5th, 2019|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern