Faabergs sponsorer fikk møte Aleksander Stöckl

Tirsdag kveld var det igjen klart for den årlige Sponsorsamlingen i Faaberg Fotball. Alexander Stöckl tok turen til Lillehammer, og det ble en svært givende time for om lag 30 personer.

Vi var svært glade for å kunne presentere Norsk Landslagstrener i hopp, Alexander Stöckl, som personen som skulle gi påfyll i år. Vi fikk et unikt innblikk i hoppernes prestasjonskultur og foredraget het treffende nok «Kunsten å skape vinnere».

Alexander snakket om verdiene i hoppsporten, hvordan det er å jobbe med et lag, utvikling av kompetanse og om Norges visjon om å være verdens viktigste hoppnasjon. Viktige stikkord var i går samspill, kommunikasjon, verdier, endringsvilje og systematikk. Det ble en meget givende kveld, og vi i Faaberg takker Alexander som prioriterte en tur til Lillehammer nå rett før World Cup setter i gang.

Fin tradisjon

Det har blitt en fin tradisjon å invitere Samarbeidspartnere, støttespillere og noen inviterte gjester til vår årlige Sponsorsamling. Faaberg Fotballs fremste verdidrivere er Kultur, Kompetanse og Kontinuitet, også kjent som de tre K`er. Nettopp kompetanse er vi svært opptatt av, på lik linje som at vi er opptatt av å gi noe tilbake til våre Samarbeidspartnere. Per i dag har hele 66 bedrifter tatt plass på Begeistringstoget, og det er avgjørende for oss i Faaberg å gi noe tilbake til de som er med og støtter opp om klubbens aktivitet.

Hver høst har vi derfor satt kompetanse i fremste rekke og bydd på faglig påfyll i kombinasjon med god mat, og mingling i etterkant.

Vi takker alle de fremmøtte og ikke minst Scandic Lillehammer Hotel som nok en gang var et utmerket vertskap.

Foto Copyright: EXPA, JFK Feichter

By |2018-11-07T13:15:42+00:00november 7th, 2018|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern