Faaberg Bussen2017-05-02T22:29:58+00:00

Faaberg Bussen

Faaberg Fotball er en samfunnsaktør i et folkehelseperspektiv. Å gi barn og ungdom en god start på livet gjennom en aktiv fritid preget av sunn konkurranse og tydelige verdier er viktig for oss som aktør i lokalmiljøet. Vi velger imidlertid å ta corporate responsibility (CR) og derigjennom vise samfunnsansvar også på et annet viktig område gjennom konseptet ”På hjul med Faaberg”.  Våre Samarbeidspartnere er naturlig nok på lag med Faaberg, men nå er også noen utvalgte på hjul med klubben.

Fotballkretsen har en visjon om null drepte og null skadde i trafikken. I samarbeid med noen utvalgte aktører oppnår vi mer trygg transport av lag i Yngres- og Ungdomsavdelingen ved at midlene øremerkes og går utelukkende til bruk av Faaberg Bussen.

Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern