Loading...
Faaberg Tine Fotballskole2018-06-25T14:54:16+00:00
Påmelding
Program
Badetider

Hei og velkommen til Faaberg Tine Fotballskole!

Faaberg Tine Fotballskole har vært arrangert hvert år i uken etter skoleslutt før sommerferien. Fotballskolen er en av innlandets største i antall deltagere, de siste årene har antallet vært over 300 utøvere. Faaberg Tine Fotballskole holder til på Jorekstad som er arenaen til Faaberg Fotball og har fem områder med kunstgress og gress av høy standard. Jorekstad arena ligger ved siden av Jorekstad fritidsbad, som deltagerne også benytter i løpet av uken.

Er du gutt eller jente mellom 7 og 13 år (i 2018 født 2011 – 2005) kan du delta på Faaberg Tine Fotballskole. Fotballskolen har dyktige instruktører og et meget godt opplegg. Vi setter opp en egen gruppe for keepere. I deltageravgiften er det inkludert:

  • Mye morro og fotballrelatert aktivitet hver dag mellom klokken 09:00 og 15:00

  • Lunsj med drikke hver dag

  • En halv dag med bading (vil bli lagt ut hvilken dag det gjelder for den enkelte)

  • Vi spiser lunsjen inne i Jorekstadhallen, fredag griller vi ute

  • Hver enkelt utøver får utvalgte Tine produkter

Husk:

Hver dag må deltagerne ta med treningsutstyr, egen fotball, innesko til lunsjen. Når deltager skal bade må denne ta med badetøy, håndkle og såpe. Det er ikke alltid at vi har med oss været og det er derfor viktig at utøver har med tøy som kan brukes ute, f.eks regntøy når det er meldt regn og solkrem når det er meldt sol.  Det er også viktig at utøverne har med ekstra tøy.

Er det noe du lurer på kan du sende oss en epost:

Kontakt epostfotballskolen@faabergfotball.no

Pris og påmelding årets fotballskole:

Pris enkelt deltaker

Kr1203,-*

Pris medlem i Faaberg Fotball

Kr1099,-*
Henning Brendstuen
Henning BrendstuenHovedinstruktør
Mobil: 40098480
Heidi Kjønø
Heidi KjønøHovedinstruktør
Mobil: 90289410
Espen Kjønø
Espen KjønøHovedinstruktør
Mobil: 95170020
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern